Ντομάτες με αυγά
ΥΛΙΚΑ (για 2-3 άτομα)
Για τις ντομάτες
4 μεγάλες ώριμες ντομάτες τριμμένες
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 αυγά μεγάλα ελαφρώς χτυπημένα
αλάτι- πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο τριμμένο
100γρ. φέτα σε τρίμματα
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
½ κούπα φύλλα μαϊντανού
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Για τις ντομάτες
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, τη ζάχαρη, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν για λίγα λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της ντομάτας.
Ρίχνουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να στεγνώσουν τα αυγά.
Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Ρίχνουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με το κρεμμύδι, τα φύλλα μαϊντανού και έξτρα ελαιόλαδο.