Categories: Συνταγές των Chef, Ψάρια Ψαρόσουπα (Κακαβιά) ΥΛΙΚΑ ½ - 2 κιλά φρέσκα ψάρια πετρόψαρα 4 πατάτες 3 κρεμμύδια 1 μικρή ντομάτα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο 2 λεμόνια ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ 1 μικρό αστακουδάκι 2-3 καβουράκια φρέσκα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Για την σούπα κακαβιά, καθαρίζουμε πρώτα τα ψάρια και τα πλένουμε ιδανικά στη θάλασσα αν μας δίνεται η δυνατότητα. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στη μέση. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα χαράζουμε σταυρωτά. Βάζουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα και από πάνω στρώνουμε τα ψάρια, τα θαλασσινά και τις ντομάτες χαραγμένες σταυρωτά. Βάζουμε νερό μέχρι λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια των ψαριών, βράζουμε την ψαρόσουπα και προς το τέλος ρίχνουμε το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Η σούπα κακαβιά χρειάζεται περίπου 30 λεπτά βράσιμο σε δυνατή φωτιά Τέλος στύβουμε μέσα τα δύο λεμόνια. Domuz eti fricassee Peynirli patlıcan Print 4400 Rate this article: 4.0