Ντοματοκεφτέδες
ΥΛΙΚΑ
(για 20 τεμάχια)
Για τους ντοματοκεφτέδες
4 ντομάτες ώριμες και σφιχτές ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
3 κουταλιές της σούπας δυόσμος ψιλοκομμένος
100γρ. μυζήθρα ξερή χοντροτριμμένη
½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καπνιστή
250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου)
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
γιαούρτι
φύλλα δυόσμου
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Για τους ντοματοκεφτέδες
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ εκτός από το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι, ανακατεύοντας συχγρόνως, μέχρι να γίνει ένας σχετικά παχύρευστος χυλός.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Τηγανίζουμε τους ντοματοκεφτέδες για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σερβίρουμε με γιαούρτι και φύλλα δυόσμου.