Γιατί να επιλέξετε το SAMOS FOOD GR

  1. Αρχική
  2. Γιατί να επιλέξετε το SAMOS FOOD GR
Filter

5 ΛΟΓΟΙ

Γιατί δεν είμαστε απλά άλλο ένα Online Food Guide που έχει δημιουργηθεί!!

SAMOS FOOD GR | Online Delivery Guide

01Νέες στρατηγικές

Χρησιμοποιούμε εντελώς διαφορετικούς διαδικτυακής στρατηγικής τρόπους από κάθε άλλη ιστοσελίδα Online Συστήματος και μένει να σας αποδείξουμε την αποτελεσματικότητά μας.

02Αποδεικνύουμε

Δε θα προσπαθήσουμε να σας πείσουμε, αλλά θα σας αποδείξουμε γιατί σας το προτείνουμε ενεπιφύλακτα.

03Γινόμαστε πραγματικοί συνεργάτες

Γινόμαστε συνεργάτες σε κάθε μορφής διαφήμισης & προώθησης, προτείνοντας λύσεις που αφορά τη δική σας επιχείρηση ξεχωριστά, όπως και γραφιστικής υποστήριξης και δε γινόμαστε συνεργάτες στα κέρδη της επιχείρησής σας (αυτό που λέμε «προμήθεια»).

04Πρωτοπορούμε σε κάθε επίπεδο

Παρέχουμε ότι και κάθε άλλο Online Σύστημα Παραγγελίας (σε λειτουργικό και τεχνολογικό υπόβαθρο) & ακόμη περισσότερα.

05Εγγυόμαστε

Είναι μία νέα Υπηρεσία της GRAPHDAYS | .design group, με εμπειρία 8 χρόνια στη Σάμο και 5 χρόνια σε διαφημιστικές εταιρείες στην Αθήνα, σε υπηρεσίες Διαδικτύου, Σχεδιασμού, Εκτυπώσεων & Κατασκευών.

9 ΛΟΓΟΙ

Έχετε επιχείρηση χώρου εστίασης με ή χωρίς delivery? Γιατί να επιλέξετε το SAMOSFOOD GR?

SAMOS FOOD GR | Online Delivery Guide

01Χτίζουμε συνεργασίες

Για την πλήρη προβολή σας πληρώνετε με ετήσια συνδρομή 160€ & με το online σύστημα των προιόντων σας 350€ με φπα και μόνο!! Είτε κάνετε 100€ παραγγελίες το μήνα, είτε 10.000€. Χτίζουμε συνεργασίες, δε παίρνουμε τα κέρδη σας!!!

02Πώς σας ακούγεται αυτό? Με δική σας διαχείριση!!!

Θέλετε να τη διαχειρίζεστε στο 100% χωρίς περιορισμό?? (Μέσα από ειδική πλατφόρμα διαχείρισης που έχουμε δημιουργήσει για εσάς). Να τροποποιείτε κείμενα παρουσίασης, το μενού σας με κάθε προιόν σας με τιμή περιγραφή και τίτλους, ωραρίων λειτουργίας, φωτογραφικού υλικού, banner, λέξεων κλειδιών, όσες φορές θέλετε και χωρίς περιορισμούς! Να δημιουργείτε το δικό σας event?? Ανάμεσα από 7 διαφορετικούς τρόπους δομικής παρουσίασης που μπορείτε να τροποποιείτε όλη την ώρα.

03Δε γινόμαστε

ΔΕΝ υπάρχει προμήθεια από εμάς στις υπηρεσίες αυτές. Πληρώνετε ΜΟΝΟ τις υπηρεσίες μας και όσα χρήματα κερδίζετε εσείς, μέσα από τις δικές σας παραγγελίες & επαγγελματισμό, μένουν σε εσάς & μόνο. Δε γινόμαστε συνεργάτες στη δική σας τσέπη.

04Αυτό που λέμε αντιεπαγγελματισμός...

Γνωρίζετε ότι το ποσοστό προμήθειας για εσάς είναι διαφορετικό από το ποσοστό άλλης επιχείρησης που είναι στο ίδιο σύστημα delivery με εσάς?? Εμείς όχι μόνο δεν λειτουργούμε με τρόπους αντιεπαγγελματικούς, αλλά δεν έχουμε καν προμήθειες.

05Δεν δεσμεύουμε δικά σας χρήματα....

Παρέχουμε κάθε μορφή συστήματος πληρωμής, όπως και με κάρτα. Με τη μόνη διαφορά ότι η κάρτα συνδέεται με τη δική σας επιχείρηση και όχι με εμάς. Έτσι καταθέτονται σε εσάς τα χρήματα απευθείας από την 1η παραγγελία του πελάτη σας και δεν περιμένετε το τέλος του κάθε μήνα για να εισπράξετε τα δικά σας χρήματα από εμάς.

06Είστε τοπική επιχείρηση, στηρίζετε τοπική επιχείρηση...

Στηρίζετε μία τοπική επιχείρηση με έδρα τη Σάμο & όχι πωλητές που έρχονται και φεύγουν, όπως και τα χρήματα που δίνετε αντιστοίχως φυσικά.

07Πόσο κερδίζετε όταν μας εμπιστευτείτε? 2 ισχυρά παραδείγματα επιχειρήσεων...

Με την παρουσίαση 2 από τις καλύτερες εταιρείες που μας έχουν επιλέξει 1η. ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ 2η. PIZZA MEGARO, θα σας αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, αλλά και την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών προς εμάς. Αναρωτηθείτε οι επιχειρήσεις αυτές γιατί μας έχουν επιλέξει σε διαδικτυακό, γραφιστικό & κατασκευαστικό επίπεδο εδώ & χρόνια και τι έχουν κερδίσει από εμάς?

08Κερδίζετε πολύ περισσότερα τελικά...

Όταν θα γίνετε μέλος τη SAMOSFOOD GR, θα έχετε προνομιακές τιμές σε κάθε μορφής γραφιστικού υλικού και εκτυπώσεων και όχι μόνο. Επομένως κερδίζετε πολλαπλά από εμάς. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στο www.graphdays.com, για να δείτε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε.

09Μαζικότητα ή αποτελεσματικότητα?

Το online συστημα αφορά ΜΟΝΟ το νησί μας και όχι άλλους Νομούς. Επομένως η όποιες προωθητικές ενέργειες δε γίνονται ανάμεσα σε εκατοντάδες επιχειρήσεις, αλλά σε όσες εδρεύονται στη Σάμο. Δεν στοχεύουμε στη μάζα, αλλά στην αποτελεσματικότητα προς εσάς. Πότε σας παρουσίασαν σαν επιχείρηση τελευταία φορά σε ένα social media (facebook, google plus κτλ) και με ποια συχνότητα????

6 ΛΟΓΟΙ

Είστε πελάτης? Γιατί να επιλέξετε το SAMOSFOOD GR?

SAMOS FOOD GR | Online Delivery Guide

01Τι κερδίζετε στην πραγματικότητα σαν πελάτης?

Σε λειτουργικό επίπεδο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο & ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από κάθε άλλο online σύστημα, άρα δε χάνετε κάτι εσείς δοκιμάζοντας! Καλό είναι οι επιλογές που κάνουμε να αποτελούν θεσμό, αρκεί να κερδίζουμε στην πραγματικότητα! Κερδίζετε όμως?

02Η επιχείρηση κερδίζει το πραγματικό της κέρδος, και εμείς κερδίζουμε την εμπιστοσύνη της...

Με κάθε παραγγελία σας βοηθάτε ακόμη περισσότερο μία τοπική επιχείρηση & το όποιο κέρδος είναι δικό της. Και εμείς κερδίζουμε, όχι από το δικό της κέρδος “προμήθεια”, αλλά χτίζοντας την εμπιστοσύνη μαζί τους με τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε αυτή με την πάροδο του χρόνου.

03ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ONLINE ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!! Στην πράξη...

Μέσα από το SAMOSFOOD GR (επειδή δεν παίρνουμε προμήθειες), έχουμε επιτύχει ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ONLINE ΤΙΜΕΣ για εσάς. Έτσι δε πληρώνετε ΕΣΕΙΣ την προμήθεια της εκάστωτε εταιρείας που παρέχει την υπηρεσία προς την επιχείρηση, κάτι που ήδη συμβαίνει να ξέρετε. Γι αυτό και οι online τιμές σε άλλες εταιρείες είναι μεγαλύτερες από τις πραγματικές, ενώ σε εμάς συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο.

04Όταν μιλάμε για ONLINE ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ τι πραγματικά εννοούμε...

2 παραδείγματα: - ΕΚΠΤΩΣΗ 5% από τη επιχείρηση ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ - ΕΚΠΤΩΣΗ 15% από την επιχείρηση PIZZA MEGARO σε ΚΑΘΕ online παραγγελία ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. Φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις. Έτσι κερδίζετε & εσείς από την ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ & η κάθε εταιρεία έχει τη δυνατότητα να κάνει ακόμη καλύτερες τιμές προς εσάς.

05Τα φερέγγυα σχόλια βοηθούν τόσο εσάς όσο και την ίδια την επιχείρηση, τα «στημένα» δε βοηθούν απολύτως κανέναν...

Έχετε τη δυνατότητα καταχώρησης σχολίων (τύπου blog), κάτι που θα βλέπει άμεσα μία επιχείρηση. Σχόλια όμως που θα επιβεβαιώνονται από εμάς, μέσα από την επικοινωνία μας με τους επισκέπτες, αποτρέπτοντας τα “στημένα” που δε φέρουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα. ...Και πολλά ακόμη που θα σας τα παρουσιάσουμε...

06- Κερδίζετε από την 1η Παραγγελία... - Κερδίζει η ίδια η επιχείρηση... - Για όλα τα υπόλοιπα... οι πράξεις δείχνουν την πραγματικότητα...

Κερδίζετε ΕΣΕΙΣ από την πρώτη παραγγελία, μέσα από τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, και δεν έχετε απειροελάχιστες πιθανότητες μέσω “διαγωνισμών”. Για παράδειγμα εάν υποθέσουμε ότι στη Σάμο υπάρχουν 30 επιχειρήσεις με 50 παραγγελίες ανά ημέρα από την κάθε μία. Άρα το μήνα ενδεικτικά αγγίζουν τις 45.000 παραγγελίες. Έστω εσείς κάνετε 2 παραγγελίες την ημέρα, δηλαδή 60 το μήνα. Η πιθανότητες να κερδίσετε κάποιο δώρο είναι 60/45.000 = 0,0013%. Καταλάβατε τώρα ποιος κερδίζει πραγματικά???

elΕλληνικά
elΕλληνικά